Enjoy the ride
We zijn blij om je terug te zien!
Nog geen account? Wachtwoord vergeten?
Kruip achter het stuur
Registreer om te bieden
Minstens 6 karakters - minstens 1 kleine letter, 1 hoofdletter en 1 cijfer Al een account?
De weg kwijt?
Geef je emailadres om je wachtwoord te resetten
Nog geen account?
Log in Registreer
BMW E36 328i Cabrio - Petrol Classics
Het nieuwe bod moet minstens € hoger zijn dan het vorige bod om aanvaard te worden.

 
BMW E36 328i Cabrio
Aantal keer bekeken: 1.060
Afgelopen op 21 mei 20:12
Winnende bod € 10.600
Voertuigdetails
Eerste inschrijving 1/1996
Kilometerstand 125.061km
Vermogen 196pk
Aandrijving RWD
Versnellingsbak Manueel
Verkoper Straight6
VIN WBABK71050ER58917
Bezichtigingslocatie Herent
Garantie Geen garantie meer
Modelgeschiedenis

Deze BMW 328i E36 cabriolet is met zijn onverwoestbare 196pk producerende 6 in lijn motor de ideale zomer cruiser. Afgeleverd in 1996 maar dankzij zijn strakke lijnen en zijn geslaagde kleurencombinate nog steeds een eye catcher.

Goed onderhouden E36s als deze worden moelijker te vinden. Deze 328i geeft met zijn 196pk producerende motor de kans aan autoliefhebbers om vlot de zomer in te rijden. In open toestand is de E36 een van de strakst gelijnde BMW's ooit gemaakt en met dit kleurenpalet komt hij in de zon nog meer tot zijn recht. Kortom, Freude am Fahren.

Exterieur

De lak is nog 100% origineel en vertoont bijgevolg wat steenslag aan de onderzijde aan de voorkant en hier en daar zijn er enkele verkleuringen te bemerken. De lampen zijn allen nog origineel op de rechter voorlamp na die vervangen werd door een erkend BMW dealer.

Het stoffen cabrio dakje verkeert na 25 jaar nog in goede staat en het volledig elektrische mechanisme functioneert zoals het hoort. Aan de goed bewaarde kleur te zien heeft de wagen regelmatig binnen gestaan. De auto wordt geleverd met een origineel windscherm.

Interieur

Het interieur verkeert over het algemeen in goede staat. Het is uitgerust met een 3-spakig stuur, elektrische verwarmde zetels, een Pioneer radio, en een 2-delig airconditioning zone die allen perfect werkende zijn. De beige zetels en de voetmatjes vertonen gebruiksporen maar zijn gezien de leeftijd van de wagen goed verzorgd geweest. Enkel de armsteun vertoont sporen van uitgedroogd leer.

Motor & mechaniek

De motorruimte is proper en heeft nog fabriekstickers op het geverfde chassis. De banden zijn nog origineel. Hij start, draait, en rijdt zoals het hoort en is laatst onderhouden door een erkend BMW dealer. Er staat momenteel 125,000 km op de teller. Het documentenmapje bevat al de nodige documenten zijnde het onderhoudsboekje, een gelijkvormigheidsattest, een tellerrapport, de handleiding en een reserve sleutel.

Velgen, remmen en banden

Op de velgen is er gebruiksschade aanwezig, maar voor de rest zijn er geen diepe of grote krassen. De remschijven zijn 20k km geleden vervangen (zie factuur). Profiel op de banden laat toe om nog minstens 5k km te rijden, maar zijn mogelijks daarna aan vervanging toe.

Geschiedenis

De wagen is gedurende 20 jaar in het bezit geweest van de eerste eigenares, een dame op leeftijd met kennelijk goede smaak: BMW Montreal Blau met beige lederen interieur en een blauwe stoffen softtop.

De 2de eigenaar kocht de wagen in Nederland van Auto Leitner in 2016 met 117.061 km op de teller en heeft er sindsdien slechts 8,000 km’s mee gereden. De wagen is gekeurd voor verkoop zonder enige bemerking en heeft 7onderhoudsbeurtengehad bij uitsluitend BMW en/of roadster specialisten.

Uitrusting
Toon meer
Airbags L+R
3-spaaks stuur
Verwarmde/elektisch verstelbare spiegel
Elektrisch schuifkanteldak
Winddakje
Lederen bekleding
Verlours vloermatten
Gevarendriehoek+Verbandspakket
Houtuitrusting
Rokers-kit (niet gebruikt)
Lendensteun bestuurderenpassagier (los meegeleverd)
Stoelverwarming
Gescheiden airco
Boordcomputer+afstandsbediening
CruiseControl
Interieur verlichting
Originele Pioneer radio
Hoofdschakelaar
Alle foto's
Biedingen
Comment sectie

Vragen, opmerkingen, succeswensen?

Constructieve feedback en vragen moedigen we aan, afbrekende commentaar, emailadressen en telefoonnummers zullen worden verwijderd.

 

21 mei 20:16
CedricDS (Petrol Classics) De eerste veiling van Petrol Classics is succesvol afgelopen! Congrats Ruut met de aankoop - we nemen met jou contact op voor de verdere afhandeling
👍 4
18 mei 18:44
Straight6 (verkoper) Geen probleem Valentin, laat maar weten mocht je nog vragen hebben!
18 mei 18:40
Valentin Bedankt om even tijd te maken om te facetimen @Straight6
18 mei 14:18
Robbie Woops, merci mannen, mijn vrouw ging mij bijna vermoorden...
👍 1
18 mei 14:13
CedricDS (Petrol Classics) En bij deze is ook de minimumprijs behaald!
👍 1
18 mei 14:12
CedricDS (Petrol Classics) Robbie, we stellen voor dat we de andere bieders ook nog even een kans laten ;). We vermoeden dat jouw bod van € 85.000 een typo was en hebben het aangepast.
👍 1
18 mei 09:12
CedricDS (Petrol Classics) De minimumprijs wordt niet publiek gemaakt, maar we laten het weten wanneer deze behaald wordt. Twee kanttekeningen: 1) We doen ons best om met de verkoper een redelijk minimumprijs overeen te komen en 2) Voor deze E36 zitten we héél dicht :)
18 mei 08:54
CJ88 hoe weet je wat de reserveprijs is?
👍 1
17 mei 23:22
CedricDS (Petrol Classics) E30E36 - Onze mailbox staat open mocht je plaats moeten maken ;)
17 mei 22:24
E30E36 Vandaag naar deze gaan kijken aangezien hij toevallig in de buurt staat en kan bevestigen dat dit een zuiver exemplaar is. Heb helaas net iets te veel auto's staan om een extra aankoop te verantwoorden :)
👍 3
17 mei 12:10
Straight6 (verkoper) @VanTielt: Zou normaal in orde moeten zijn. Kan je het zien? Schade is gebeurd net na de detail in januari. Met een goeie polierbeurt lijkt die er wel uit te gaan.
👍 5
17 mei 08:14
VanTielt Dag Straight6. Proficiat met de knappe E36. Zou het mogelijk zijn om nog een extra foto toe te voegen van de schade op de wielboog? Ik geraak helaas niet tot in Herent vandaag...
16 mei 21:55
Straight6 (verkoper) Distributieriem is vervangen in september 2019. Zou normaal gezien nog wel even mee moeten gaan. Bewijs met factuur geüpload in de gallerij.
👍 2
16 mei 19:36
CedricDS (Petrol Classics) De verkoper heeft nieuwe bezoekmomenten toegevoegd: morgen gedurende hele dag is de auto te bezichtigen in Herent
16 mei 18:53
MarkB Enig idee van wanneer de distributieriem moet vervangen worden?
👍 2
15 mei 11:46
CedricDS (Petrol Classics) Niet onbelangrijk: de verkoper heeft laten weten dat in Januari 2020 nog een detail is uitgevoerd. Staat van de lak is dus formidabel.
👍 2
14 mei 20:03
CedricDS (Petrol Classics) De veiling is officieel van start gegaan. Succes met de verkoop Straight6!
👍 2

Veilingen

Huidige veilingen

Hoe het werkt

Waarom via ons kopen Hoe het werkt FAQ

Over ons

Ons verhaal Contact opnemen

Auto verkopen

Waarom via ons verkopen Veiling aanvragen

Vragen? Hulp nodig?

+32 472 31 46 84 info@petrolclassics.be
Petrol Classics - Online veilingen van auto's voor liefhebbers