Enjoy the ride
We zijn blij om je terug te zien!
Nog geen account? Wachtwoord vergeten?
Kruip achter het stuur
Registreer om te bieden
Minstens 6 karakters - minstens 1 kleine letter, 1 hoofdletter en 1 cijfer Al een account?
De weg kwijt?
Geef je emailadres om je wachtwoord te resetten
Nog geen account?
Log in Registreer

Waarom we Petrol Classics hebben opgericht

Petrol Classics is een online autoveiling platform dat streeft naar een rimpelloze ervaring voor koper en verkopers van unieke auto’s. Petrol Classics is het resultaat van twee autoliefhebbers die net dat tikkeltje te veel hun autozoektocht vruchteloos moesten beëindigen.

Cedric, die al zo lang als zijn spaarvarken het hem toeliet op zoek was naar een Peugeot 205 Rallye, bleef maar twijfelen. Ligt dat aan hem? Zeker. Maar ook aan onscherpe foto’s, onvolledige beschrijvingen, trage responstijden, en voortdurend heen en weer onderhandelen dat een potentiële koper geen vertrouwen kan bieden.

Bernard die aan de andere kant van het kopersverhaal stond, kreeg in zijn queeste om zijn Avus Blauwe M3 E36 3.0 te verkopen, dezelfde frustraties. Veel berichten... alleen bleken ze te mooi om waar te zijn. Te lage biedingen en te veel testritten. Het koper landschap zit nu eenmaal vol met dromers.

Wij vonden dat hier iets aan gedaan kon worden. Door het brengen van een veilige, slimme en eenvoudige online veiling ervaring waar verkopers alle vertrouwen kunnen hebben in de geplaatste biedingen en kopers alle vertrouwen kunnen hebben in de aangeboden auto’s.

Terwijl je wagen thuis blijft, krijgt de wereld een door ons opgestelde gedetailleerde en transparante beschrijving te zien, een vraag en antwoord sessie met de verkoper zolang de veiling loopt, en de mogelijkheid om de auto fysiek te aanschouwen.

Contact met ons opnemen

Nog meer vragen? Mail ons via info@petrolclassics.be.

Veilingen

Huidige veilingen

Hoe het werkt

Waarom via ons kopen Hoe het werkt FAQ

Over ons

Ons verhaal Contact opnemen

Auto verkopen

Waarom via ons verkopen Veiling aanvragen

Vragen? Hulp nodig?

+32 472 31 46 84 info@petrolclassics.be
Petrol Classics - Online veilingen van auto's voor liefhebbers